Home Welkom bij FLINK! Speuren Gedragstherapie Balancetraining Puppybegeleiding Groepslessen

KVK nr. 69763348    


Tel. +31 (0) 6 300 95 105 of +31 (0) 6 36 29 67 24

Email: jans.jansen@kpnmail.nl

Welkom bij FLINK! - Hondentraining Jan Jansen


Mijn naam is Jan Jansen en ik ben (gediplomeerd) Hondengedragsdeskundige. Ik woon in Sluis (West Zeeuws Vlaanderen). Ik ben een STC speurhondeninstructeur, hondeninstructeur en een gedragsdeskundige.


Naast de opleiding ‘Hondengedragsdeskundige’, opleiding ‘Zelfstandig Hondeninstructeur’, opleiding Speurinstructeur van Speurhonden Training Center (STC), cursus ‘Positieve Gedragstraining’, cursus ‘Beoordelen van probleemgedrag bij honden’ en het bijwonen van diverse seminairs en heel veel zelfstudie, heb ik al ruim 19 jaar ervaring als Hondeninstructeur en al ruim 9 jaar ervaring als gedragsdeskundige.


Ik heb zelf vier honden, waarmee ik dagelijks wandel, fiets, speur en frisbee. Het geven van adviezen en begeleiding bij ongewenst hondengedrag is begonnen als een hobby, maar is zachtjes aan uitgegroeid tot een kleine onderneming. Ik sommige gevallen werk ik samen en in overleg met de Dierenartsen van Oostburg, IJzendijke, Damme, Knokke en Brugge.


Ik geef, op afspraak  en aan huis (of bij mij op mijn (in- & outdoor) locatie aan de Heilleweg 11 te Sluis), individuele begeleiding in de opvoeding van pups en volwassen honden. Ook geef ik begeleiding en advies bij ongewenst gedrag van honden. Bij het opvoeden van honden pas ik de positieve en belonende methode toe.  Naast individuele hondentraining, puppylessen, gedragstherapie, geef ik ook Speurlessen en  Balance- en Hersentraining.

Naast de individuele lessen heb ik ook een hondenschool, waar ik
groepslessen in gehoorzaamheid, frisbee en agility geef. De groepslessen vinden plaats op mijn (in- & outdoor) trainingslocatie aan de Heilleweg 11 te Sluis. De naam van de hondenschool is Hondenclub FUN Sluis. De naam FUN is gekozen, omdat ook deze lessen op een positieve en belonende wijze worden gegeven met als motto FUN en een plezierige samenwerking van hond en geleider.  De website van mijn hondenschool is: www.hondentrainingjjansen.nl.