Home Welkom bij FLINK! Speuren Gedragstherapie Balancetraining Puppybegeleiding Groepslessen

KVK nr. 69763348    


Tel. +31 (0) 6 300 95 105 of +31 (0) 6 36 29 67 24

Email: jans.jansen@kpnmail.nl

Gedragstherapie


Na 18 jaar ervaring te hebben als hondentrainer en 9 jaar als gedragstherapeut, heb ik al heel wat honden tegen gekomen en heb ik al heel wat honden en diens geleiders kunnen helpen bij het (her) opvoeden van hun hond. Ik ben blij dat ik al heel wat banden tussen honden en diens geleiders heb kunnen verbeteren en dat ik ze hierbij kon helpen.   

Het is volgens mij onnodig dat mensen minder plezierig leven, omdat hun harige vriend zich niet zo best gedraagt of dat een hond in het asiel belandt, omdat de geleider zich geen raad meer weet.  Ik help dan ook graag in deze situaties, want in veel gevallen is er sprake van een (meestal onbewust) verkeerde omgang, een verkeerde conditionering of van een hond die zijn overtollige energie niet kwijt kan.

Ik geef op
afspraak en aan huis of op mijn (in- & outdoor) trainingslocatie (aan de Heilleweg 11 te Sluis) individuele begeleiding bij de opvoeding van pups, jonge en volwassen honden.
Naast de begeleiding in hondentraining en puppytraining geef ik begeleiding en advies bij ongewenst gedrag van honden. De methode die ik hanteer is gebaseerd op een
positieve en belonende wijze, waarbij samenwerking tussen geleider en hond een grote rol speelt.

Gehoorzaamheid, consequentheid, beweging, maar ook een duidelijke structuur binnen het gezin, is zeer belangrijk voor een stabiele, sociale en gezellige huisvriend/hond.  

In het eerste consult, analyseer ik de volledige context (= o.a. gedrag van de hond, omgang geleider-hond, situatie/omgeving, enz.). Dan geef ik aan wat de eventuele vervolgstappen (kunnen) zijn en geef ik tips en tricks over o.a. hoe te (kunnen) handelen.

Aangezien geen hond of mens hetzelfde is, geef ik advies op maat en overleg ik, indien nodig, met de dierenartsen uit o.a. Oostburg, IJzendijke, Knokke, Damme en Brugge.